Avance collection AirFryer XL HD9240 90

Avance Collection Airfryer - Philips Geniet van heerlijk knapperige frietjes met 80% minder vet! Met de airfryer kun je niet alleen frituren maar ook grillen, bakken en braden. Gezond, makkelijk en snel! Door de Rapid air technologie krijgen etenswaren een lekker knapperig korstje en blijft de binnenkant lekker mals. Kenmerken Avance Collection Airfryer: * Heerlijke snacks frituren, bakken, braden en grillen met minder vet * Weinig tot geen olie nodig * Gemakkelijk schoon te maken * Minder geurtjes dan een friteuse * Veilig en zuinig voor dagelijks gebruik * Bakken met lucht, met de unieke Rapid- air technologie * Capaciteit 1,2 kg voor max. 5 personen * Digitaal aanraak scherm * Groter vermogen voor snellere kookresultaten * Klaar in een druk op de knop met de slimme instelknop Door de Rapid air technologie krijgen etenswaren een lekker knapperig korstje en blijft de binnenkant lekker mals. Gezonder en heerlijk van smaak met tot wel 80 % minder vet. Naast dat je lekkere knapperige frietjes kunt maken is de air fryer ook geschikt voor hapjes, snacks, taarten, cakes en groenten! Geen problemen meer met het vervangen van frituurvet of olie omdat de airfryer alles kan bakken, grillen, of frituren zonder of met een klein beetje olie. Ook is de Avance Collection Airfryer heel makkelijk schoon te maken.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Lifestyle Koken Friteuses
Product
 

Viva collection AirFryer HR 9220 20

Viva Collection Air Fryer - Philips De airfryer is meer dan een friteuse! Maak de heerlijkste snacks en maaltijden die 80% minder vet bevatten, dan maaltijden uit een normale friteuse. Bovendien kun je niet alleen frituren maar ook bakken, braden en grillen. Gezond, makkelijk en snel! Kenmerken Air Fryer: * Frituren, bakken, braden en grillen met minder vet * Weinig tot geen olie nodig * Minder geurtjes dan een friteuse * Bakken met lucht, door de unieke Rapid-air technologie * Baktemperatuur tot 200 graden * Geïntegreerde timer, baktijden tot 30 minuten vooraf instellen. De air fryer is zoveel meer dan een friteuse. Naast dat je lekkere knapperige frietjes kunt maken is de air fryer ook geschikt voor hapjes, snacks, taarten, cakes en groenten! Door de Rapid air technologie krijgen etenswaren een lekker knapperig korstje en blijft de binnenkant lekker mals. Gezonder en heerlijk van smaak met tot wel 80 % minder vet. Wil je nog meer uit je airfryer halen? Kijk dan ook eens naar de airfryer XL. De airfryer XL is een stuk groter en heeft een capaciteit van 1,2kg, geschikt voor 5 personen.

€ 184.99

Meer informatie / bestellen >>>

Lifestyle Koken Friteuses
Product
 

Digitale Aerofryer XXL

Digitale Aerofryer XXL 1300 gram - Princess Nog meer plezier met de Aerofryer XXL van Princess! 0% olie, 100% smaak en 0% schuldgevoel! De lekkerste snacks en maaltijd maak je in de Aerofryer XXL, zonder olie of vet. De Aerofryer is een hetelucht friteuse waarbij je geen gebruik hoeft te maken van olie, hierdoor kun je gezonder frituren. Je gerechten hebben nog steeds dezelfde lekkere smaak en textuur als je gewend bent, maar dan een stuk gezonder! Zo kun je genieten zonder schuldgevoel! De Aerofryer XXL heeft een volume van maar liefst 5.2 L, hierdoor kun je meer dan 6 porties in één keer bereiden. Maar de Aerofryer XXL is veel meer dan een friteuse; gezond en snel grillen, luchtig bakken, smaakvol roosteren of braden met behoud van pure smaken, met de Aerofryer lukt dit allemaal! Dit is de handige hulp die niet mag ontbreken in jouw keuken! De Aerofryer is voorzien van een digitaal bedieningspaneel waarmee je eenvoudig het gewenste bakprogramma kiest. Maar ook schoonmaken is een klein klusje, alle losse onderdelen zet je gemakkelijk in de vaatwasmachine. Wil jij ook in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zetten zonder schuldgevoel? Kies dan voor de Aerofryer XXL! Kenmerken Aerofryer XXL: * Bakken in lucht, zonder vet of olie * Instelbare temperatuur * Meer dan 6 porties in één keer * Digitaal bedieningspaneel * 80% minder vet, 100% smaak! * Geschikt voor snacks, vlees, groente en meer * Vaatwasmachine bestendige onderdelen * Frituren, grillen, bakken en roosteren Tip! Voor het bakken van friet raden wij aan om een klein beetje Smart Cooking Spray te gebruikten voordat je de frieten bakt in de Aerofryer XXL. Hierdoor voorkom je dat de frieten aan elkaar vast gaan plakken.

€ 149.00

Meer informatie / bestellen >>>

Lifestyle Koken Friteuses
Product