Borage Oil, 240mg GLA 60 softgels

Borage Oil, 240 mg GLA - Now Foods Borage Oil van Now Foods is een uniek vetzurenpreparaat met maar liefst 1000 mg borage olie per capsule! Dit is een bron van GLA (gammalinoleenzuur). Elke capsule bevat ook nog eens 240 mg GLA. Deze formule is hypo-allergeen.

€ 17.90

Meer informatie / bestellen >>>

Superfood Olie
Product
 

Olijfolie extra vierge

Olijfolie extra vierge Smaakt Biologische olijfolie extra vierge Extra vierge olijfolie is olijfolie van de eerste persing, hierbij is alleen met druk geperst en geen gebruikt gemaakt van verhitting of andere middelen. Extra vierge olijfolie heeft een uitgesproken smaak en erg hoge kwaliteit. 500 ml per verpakking.

€ 5.99

Meer informatie / bestellen >>>

Superfood Olie
Product
 

Sesamolie

Sesamolie biologisch - De nieuwe band Biologische sesamolie van de Nieuwe Band. Sesamolie wordt geperst uit sesamzaad. Het is een plantaardige olie die gebruikt kan worden in verschillende gerechten en baksels. Je kan Sesamolie heel goed verwerken in dressings of in combinatie met groenten. Probeer ook eens om boter te vervangen door sesamolie voor het roerbakken van taugé, broccoli of chinese kool. De Sesamolie van De Nieuwe Band is 100% biologisch. Kenmerken sesamolie: * Biologische sesamolie van de Nieuwe Band * Koudgeperste sesamolie * Lekkere smaakmaker

€ 5.85

Meer informatie / bestellen >>>

Superfood Olie
Product