Best Ubiquinol (KanekaQH®)

Ubiquinol Kaneka QH Doctor´s Best Ubiquinol is Co-Q10 in de al omgezette en direct werkzame vorm. Normaal moet je lichaam Co-Q10 eerst nog omzetten in Ubiquinol. Met Doctor´s Best Ubiquinol koop je de direct werkzame en actieve vorm Ubiquinol. Ubiquinol aanbevolen gebruik; De aanbevolen dosering van Ubiquinol coq-10 is een 50 mg softgels per dag. Terwijl de standaard Co-Q10 met een vetrijke maaltijd dient te worden ingenomen, is Ubiquinol Co-Q10 met water inneembaar, waardoor het makkelijker wordt geabsorbeerd en de noodzaak wegvalt om het met vette voeding in te nemen. Elke verpakking Ubiquinol 50mg van Doctor´s Best bevat 90 capsules en is voldoende voor 45-90 dagen. Doctor´s Best Best Ubiquinol, 100 mg 60 softgels Nutrition Facts Serving Size: 1 Softgel Servings Per Container: 60 Per Serving Ubiquinol (Kaneka QH(tm) reduced from CoQ10) 100 mg

€ 34.90

Meer informatie / bestellen >>>

Vitamines Kruiden Ubiquinol
Product
 

Ubiquinol 90 capsules

Ubiquinol - Doctor´s Best Ubiquinol is Co-Q10 in de al omgezette en direct werkzame vorm. Normaal moet je lichaam Co-Q10 eerst nog omzetten in Ubiquinol.Met Doctor´s Best Ubiquinol koop je een werkzame en actieve vorm van Ubiquinol. Kenmerken: * Een vetoplosbare stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt * 50 mg Ubiquinol per softgel * 90 softgels per verpakking Ubiquinol aanbevolen gebruik; De aanbevolen dosering van Ubiquinol Co-Q10 is één tot twee 50 mg softgels per dag. Neem contact op met je arts indien je meer dan 100 mg per dag gaat innemen. Terwijl de standaard Co-Q10 met een vetrijke maaltijd dient te worden ingenomen, is Ubiquinol Co-Q10 met water inneembaar, waardoor het makkelijker wordt geabsorbeerd en de noodzaak wegvalt om het met vette voeding in te nemen. Elke verpakking Ubiquinol 50mg van Doctor´s Best bevat 90 softgels en is voldoende voor 45-90 dagen Per Serving Ubiquinol (Kaneka QH(tm) reduced from CoQ10) 50 mg

€ 29.90

Meer informatie / bestellen >>>

Vitamines Kruiden Ubiquinol
Product
 

Ultra 100 Pure Natural Ubiquinol 200mg

Ultra 100% Pure & Natural Ubiquinol - Swanson Ubiquinol, ook wel bekend als Kaneka QH™, is de actieve vorm van coënzym Q10 (CoQ10). De eigenschappen van Ubiquinol overstijgen die van CoQ10 meerdere malen en dit maakt deze stof zo effectief. Kenmerken: * High Potency: 200 mg Kaneka QH™ ubiquinol * Nieuwe generatie CoQ10 supplement * 100% Pure & Natural: Puur en natuurlijk product * 30 softgels maandverpakking Aanbevolen gebruik: Neem als voedingssupplement eenmaal daags een softgel met water en een maaltijd. Over Swanson: Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar topproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.

€ 24.90

Meer informatie / bestellen >>>

Vitamines Kruiden Ubiquinol
Product
 

Ubiquinol COQH CF 60 softgels

Ubiquinol COQH-CF Now Foods Ubiquinol - een geavanceerde vorm van de producerende voedingsstof Co-Q10. Ubiquinol COQH-CF kenmerken: * Het beste, Kaneka QH Ubiquinol * 50 mg per capsule! * 60 softgels per verpakking * Goede iologische beschikbaarheid Elke verpakking Ubiquinol COQH-CF bevat 60 capsules, voor 30 dagen.

€ 21.90

Meer informatie / bestellen >>>

Vitamines Kruiden Ubiquinol
Product
 

Ultra 100 Pure Natural Ubiquinol (Kaneka QH®) 50mg

Ubiquinol 100% Pure & Natural (Kaneka QH®) 50mg - Swanson Ubiquinol, ook wel bekend als Kaneka QH™, staat bekend om de vele gunstige eigenschappen. Kenmerken Ubiquinol (Kaneka QH®): * 50 mg Ubiquinol (Kaneka QH®) * Puur & natuurlijk supplement * 60 softgels, 2 maanden verpakking Aanbevolen gebruik: Neem als voedingssupplement tweemaal daags een softgel met water en een maaltijd voor de eerste twee weken. Neem na deze periode eenmaal daags een softgel. Over Swanson: Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar topproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.

€ 14.50

Meer informatie / bestellen >>>

Vitamines Kruiden Ubiquinol
Product